LUFT UNDER
VINGERNE

Så har vi måske det perfekte lejemål til dig. Hos Bording ErhvervsPark kan du leje et flot og velindrettet industrikøkken med kølerum, faste skabe, opvaskemaskine og industriovn.

BORDING ERHVERVSPARK TILBYDER

Det skal være nemt at starte egen virksomhed i Bording ErhvervsPark. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du blot vil leje et enkelt skrivebord, et kontorlokale eller et åbent kontorfællesskab med plads til dine ansatte.

Får du behov for mere plads i takt med at din virksomhed vokser, så kan du nemt udvide din forretning eller flytte ind i nye lokaler i Bording ErhvervsPark.

MØDELOKALER

Vi tilbyder lækre lyse mødelokaler med plads fra 10 til 200 personer. Lokalerne kan benyttes af alle, således er virksomheder, foreninger og privatpersoner der ikke har til huse i Bording Erhvervspark også velkommen til at leje et lokale til deres arrangementer.
Som lejer i Bording Erhvervspark benytter du gratis mødefaciliteterne to gange månedligt.

KONTOR

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger til iværksættere, start-ups og vækstvirksomheder med mulighed for leje af plads til opbevaring, værksted og produktion i den tilstødende lagerhal.

Vores kontorlejemål starter fra 18 m2 og kan tilpasses efter behov, så det passer til netop din virksomhed.

SKRIVEBORD

Med en skrivebordsplads i Bording ErhvervsPark kommer du til at bo side om side med andre iværksættere og virksomheder inden for forskellige brancher. Det giver mulighed for faglig sparring og udveksling af personlige erfaringer, hvilket kan være med til at give din virksomhed et skub i den rigtige retning.

LAGER & PRODUKTION

Bording ErhvervsPark tilbyder udlejning af lager- og produktionsfaciliteter fra 100 m2 med mulighed for etablering af kold- og varmlager efter aftale. Lagerhallerne er fleksible og kan opdeles i aflukkede sek-tioner efter behov. Bording ErhvervsPark stiller løftevogn og sækkevogn til fri afbenyttelse. Vi har også en truck der kan lånes efter aftale.

FINANSERING

Bording ErhvervsPark arbejder målrettet på at skabe de bedste vækstbetingelser for både iværksættere, start-ups og vækstvirksomheder inden for alle brancher.

Vi investerer “kloge” penge i virksomheder med et stort udviklingspotentiale.

Bording ErhvervsPark
Fabriksvej 20
7441 Bording

Tel: +45 22 19 31 13
Email: info@bordingep.dk