OM BORDING ERHVERVSPARK

Inspirerende rammer for iværksættere og vækstvirksomheder.

Bording ErhvervsPark arbejder målrettet på at skabe de bedste vækstbetingelser for både iværksættere, start-ups og mindre vækstvirksomheder. Vi hjælper virksomhederne på vej mod øget vækst gennem attraktive lejevilkår, professionel sparring og risikovillig kapital.

Det skal være nemt at starte egen virksomhed i Bording ErhvervsPark. Vi tilbyder fleksible erhvervslejemål til bl.a. kontor, lager, værksted og produktion, fordelt på en ca. 20.000 m2 stor bygning centralt beliggende i Bording by. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du blot ønsker at leje en skrivebordsplads, et kontorlokale eller et åbent kontorfællesskab med plads til dine ansatte. Får du brug for mere plads i takt med at din virksomhed vokser, så kan du nemt udvide din forretning eller flytte ind i nye lokaler internt i Bording ErhvervsPark.

I de tilstødende bygninger finder du vores lager- og produktionsfaciliteter. Lagerhallen har tidligere været anvendt til produktion af køkkener, så der er både højt til loftet og adgang til masser af ampere. I hallen finder du også et tildækket værkførerrum, der kan bruges til test og demonstration. Vores lagerhal kan desuden opdeles i større og mindre sektioner, hvis du har behov for at afskærme dit lejemål fra de øvrige lejere. Derudover er der adgang til vaske- og toiletfaciliteter.

Sammen bidrager vi til ny viden, udvikling og øget vækst til gavn for erhvervslivet i Region Midtjylland.

Bording ErhvervsPark
Fabriksvej 20
7441 Bording

Tel: +45 22 19 31 13
Email: info@bordingep.dk