MANGLER DU ØKONOMISK OPBAKNING?

Vi ved af erfaring at en god idé sjældent er nok til at nå mål. Produktudvikling, lagerbeholdning og ansættelser slider hårdt på likviditeten, og det er som iværksætter svært at finde økonomisk rygdækning. Gennem vores investornetværk har vi mulighed for at hjælpe med at give din virksomhed luft under vingerne.

BRUG FOR FINANSERING?

Bording ErhvervsPark arbejder målrettet på at skabe de bedste vækstbetingelser for både iværksættere, start-ups og vækstvirksomheder inden for alle brancher.

Vi investerer “kloge” penge i primært danske virksomheder med et stort udviklingspotentiale. Vores investor er en kommercielt stærk person, der har flere års erfaring med forretningsudvikling, vækstvirksomheder og bestyrelsesarbejde. Han bidrager dog ikke kun med kapital, men er også aktivt involveret i vækstvirksomheden både før, under og efter investeringen.

Vi hjælper dog ikke kun med kapital. Vores erfarne forretningsudviklere sidder klar til at bidrage med faglig sparring og økonomisk rådgivning samt adgang til et stort netværk, der kan være med til at åbne døre til de rigtige personer eller nye markeder.

Kontakt

Kontakt investor og finansekspert Søren Hvidberg på mobil: +45 40 33 17 44 eller send en e-mail på: hvidbergs@gmail.com, så tager vi en snak om din virksomhed, forretningsidé og dit behov for kapital.

Bording ErhvervsPark
Fabriksvej 20
7441 Bording

Tel: +45 22 19 31 13
Email: info@bordingep.dk