GIV KULINARISKE IDÉER VINGER

Så har vi måske det perfekte lejemål til dig. Hos Bording ErhvervsPark kan du leje et flot og velindrettet industrikøkken med kølerum, faste skabe, opvaskemaskine og industriovn.

INDUSTRIKØKKEN

– mulighed for kantine og selskabslokale med plads til 200 pax

Drømmer du om at starte egen cateringvirksomhed, kokkeskole, madlavningskursus, socialøkonomiske virksomhed eller et andet spændende koncept, så har vi måske de helt rigtige lokaler til dig.

Vores storkøkken på 48,5 m2 har gennem en årrække været anvendt som kantineordning for en af Skandinaviens førende køkkenproducenter med ca. 250 medarbejdere. Lejemålet er indrettet med kølerum, køleskabe, faste skabe, komfur, opvaskemaskine og industriovn. Der vil også være mulighed for at leje de tilhørende selskabslokaler, så det samlede antal kvadratmeter kommer op på ca. 500 m2. Vores lejere tæller både store tekstilvirksomheder, mellemstore produktionsvirksomheder og mindre selvstændige erhvervsdrivende. En kommende lejer kan med fordel tilbyde frokostordning til husets beboere og nabovirksomheder i området samt forplejning i forbindelse med møder og arrangementer i Bording ErhvervsPark.

Fordele ved at leje AF INDUSTRIKØKKEN i Bording ErhvervsPark
  • Egen personaleindgang og gratis parkering lige ved døren
  • Optimal placering tæt på Ikast, Herning og Silkeborg
  • Mulighed for at kombinere dit lejemål med en plads i vores kontorfællesskab
  • Mulighed for leje af festlokaler/kantine
  • Inventar medfølger efter aftale

Læs mere om Bording ErhvervsPark i vores informationsbrochure her.

Bording ErhvervsPark
Fabriksvej 20
7441 Bording

Email: info@bordingep.dk