SKAL DU HEN?

En af de største fordele og udfordringer som iværksætter er, at du er ene om at holde overblik og træffe store beslutninger angående din virksomhed.

Beslutningerne skal du selv træffe, men vi byder gerne ind med kvalificeret og uvildig sparring. Vi har selv iværksætteri helt ind under huden, og har en masse viden og erfaring vi hellere end gerne deler.

SPARRING TIL VÆKST

Bording ErhvervsPark tilbyder uvildig, målrettet og professionel sparring til dig og din virksomhed. Vores forretningsudviklere har mere end 20 års erfaring inden for den finansielle branche med fokus på bl.a. driftsøkonomi, iværksætteri, bestyrelsesarbejde og investeringsrådgivning.

Vi ønsker at understøtte virksomhederne i Bording ErhvervsPark i udviklingen af deres forretning. Hos os får du adgang til gratis 1:1 rådgivning og sparring om alt fra økonomi og forretningsudvikling til salg og ledelse. Vi har selv prøvet livet som selvstændig erhvervsdrivende på egen krop, og ved derfor hvor udfordrende det kan være at skulle etablere og ikke mindst drive egen virksomhed.

VI VEJLEDER BLANDT ANDET OM:
  • Forretningsudvikling
  • Marketing
  • Drift og økonomi
  • Salg & eksport
  • Muligheder for støtte og tilskud

KONTAKT
Vi sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt vores forretningsudvikler Casper Rudnicki på mobil: +45 22 19 31 13 eller send en e-mail til: casper@bordingep.dk, så tager vi en snak om din virksomhed og dit behov for personlig sparring.

Bording ErhvervsPark
Fabriksvej 20
7441 Bording

Tel: +45 22 19 31 13
Email: info@bordingep.dk