DU SÆTTER TAKTEN

Bording Erhvervspark ønsker at følge dig og din virksomhedsudvikling, så langt som muligt. Derfor har vi skabt et hus med plads til at vokse. Du lejer det størrelse kontor du har brug for nu. Når du får brug for mere plads finder vi det.

LÆKKERT kontor med GOD plads

– vækst din virksomhed i fleksible rammer

Velindrettet erhvervslejemål på 104 m2 med chefkontor, møderum, kontor, lager og mulighed for etablering af egen hovedindgang. Bording ErhvervsPark har fornøjelsen af at tilbyde dette spændende kontor, der passer godt til virksomheden med store vækstambitioner og ønske om at skabe et solidt kundegrundlag i Region Midtjylland.

Som lejer i vores erhvervspark kommer du bl.a. til at dele adresse med en IT-webshop. et vagtfirma og en fodterapeut samt store tekstil- og produktionsvirksomheder. Vores lejemål er umøblerede, så I vil i høj grad selv kunne bestemme indretningen af det nye kontor. Kontorstole, skriveborde og øvrigt inventar kan lånes efter først-til-mølle-princippet. Vores ejendomsfunktionær og vicevært står klar til at hjælpe jer, hvis I har praktiske spørgsmål eller hvis der er noget, som ikke fungerer i lejemålet.

Har I behov for mere plads i takt med at virksomheden vokser sig større, så kan vores ejendomsadministrator og forretningsudvikler også tilbyde at sammensætte en løsning, der har til formål at understøtte virksomhedens fortsatte udvikling.

NB! Internet, el, vand og varme er inkluderet i huslejen.

Fordele ved at bo i Bording ErhvervsPark
  • Samvær, faglig sparring og netværk med andre virksomheder
  • Adgang til mødelokaler for op til 200 personer
  • Gratis parkering til dine gæster lige ved døren
  • Hjælp til etablering, daglig drift og videreudvikling af din virksomhed
  • Tilbud om faglig 1:1 sparring med vores forretningsudviklere

Er du interesseret?
Så kontakt Casper Rudnicki på mobil: +45 22 19 31 13 eller på casper@bordingep.dk. Han viser gerne vores erhvervspark frem, så du får en fornemmelse af hele huset.

Bording ErhvervsPark
Fabriksvej 20
7441 Bording

Tel: +45 22 19 31 13
Email: info@bordingep.dk