SKAL DU MØDES?

Bording Erhvervspark har mødelokaler med plads fra 4 til 200 personer. Er I flere end det, finder vi nok også en løsning. Du behøver ikke at bo i huset for at leje lokalerne. Virksomheder, foreninger og privatpersoner er mere end velkommen.

BOOK EN FREMVISNING

HOLD NÆSTE MØDE HER

– 1:1, online, bestyrelse eller stormøde med +200 pax

Bording ErhvervsPark tilbyder moderne mødelokaler i forskellige størrelser til dit næste forretningsmøde, workshop, kursus eller jobsamtale.

Vi har to mødelokaler på 22 m2 og 45 m2 med plads op til 20 personer. Derudover vil der fra tid til anden være mulighed for at leje vores kantine på 213 m2 med plads op til 200 personer. Er I flere end det, finder vi nok også en løsning på det.

Fordele ved at leje AF INDUSTRIKØKKEN i Bording ErhvervsPark
  • Adgang til professionelle mødefaciliteter
  • Mødelokalerne er udstyret med AV-udstyr, whiteboard eller flipover
  • Gratis parkering til dine gæster lige ved døren

NB! Interne erhvervslejere kan benytte alle mødelokaler gratis til forretningsmøder og webshops eller lignende to gange i måneden.

Eksterne lejere og foreninger
Mangler du et sted at holde dit næste møde, workshop eller generalforsamling? Vi udlejer gerne vores mødelokaler til eksterne virksomheder og foreninger mod et mindre beløb. Vi har tidligere haft besøg af bl.a. Foreningen Freelance Bogholdere, Erhvervsrådet – Herning, Ikast og Brande samt Bording Erhvervsråd.

Brug for hjælp?
Har du brug for ekstra borde og stole eller hjælp til opsætning af AV-udstyr, så kontakt vores daglige leder Casper Rudnicki på mobil: +45 22 19 31 13 eller send en e-mail til: info@bordingep.dk.

Bording ErhvervsPark
Fabriksvej 20
7441 Bording

Tel: +45 22 19 31 13
Email: info@bordingep.dk