DAGE
KILOMETER
DAGLIGE KALORIER
ÅRETAG
SIDSTE CHANCE! BILLETSALG LUKKER TIRSDAG 12.00

TIRSDAG 14. NOVEMBER

BORDING ERHVERVSPARK 19.00

VELKOMMEN TIL en spændende aften med netværk og foredrag.

Denne gang med 4 helt almindelige mænd på en ualmindelig mission: “Ro på tværs af Atlanten i WORLD’S TOUGHEST ROW for at sætte fokus på unges mentale helbred og slå Danmarks rekorden”.

De 4 besætningsmedlemmer vil fortælle om forberedelserne, erfaringerne fra sidst de deltog og hvad det er der driver dem. Det bliver et foredrag om eventyr, viljestyrke, venskab og hvordan drømmen om at gøre forskel og være del af noget stører kan føre til at ro på tværs af Atlanterhavet.

Efter foredraget er der mulighed at møde besætningen i loungeområdet, se nærmere på deres medbragte udstyr og høre nærmere om muligheden for at støtte sejladsen og Psykiatri Fondens arbejde for unges psykiske velfærd.

FOREDRAG I
BORDING ERHVERVSPARK

TIRSDAG

14. NOVEMBER

DØRENE ÅBNES KL. 17.30

Velkommen til en spændende aften med netværk og foredrag.

Denne gang med 4 helt almindelige mænd på en ualmindelig mission: “Ro på tværs af Atlanten i WORLD’S TOUGHEST ROW for at sætte fokus på unges mentale helbred og slå Danmarks rekorden”.

De 4 besætningsmedlemmer vil fortælle om forberedelserne, erfaringerne fra sidste de deltog og hvad det er der driver dem.

Det bliver et foredrag om eventyr, viljestyrke, venskab og hvordan drømmen om at gøre forskel og være del af noget størrer kan føre til at ro på tværs af Atlanterhavet.

Efter foredraget er der mulighed at møde besætningen i lounge området, se nærmere på deres medbragte udstyr og høre nærmere om muligheden for at støtte sejladsen og Psykriatri Fondens arbejde for unges psykiske velfærd.

Har du spørgsmål?

Du kan altid kontakte os på telefon 22 19 31 13 eller e-mail

Har du spørgsmål?

Du kan altid kontakte os på
telefon 22 19 31 13 eller e-mail

“Vi skaber opmærksomhed omkring unges mentale helbred gennem oceanrowing i partnerskaber med virksomheder der deler vores mission.”

Row For Change

Simon Svendsen (Skipper)

Selvstændig fugemontør

Bor i Faxe Ladeplads. Kæreste med Christina og har to børn. Simon krydsede Atalnaterhavet i 2022 i en 2-mands båd på 50 dage, 22 timer og 44 minutter.

Kenni Hansen

CSO for DK & SE hos Christonik

Bor i Århus, kærester med Mia. Har været elite cykelrytter hele sin ungdom, Når Kenni ikke ror, løber han ultraløb.

Zaxsina Thiyakarajah

Salgskonsulent

Uddannet personlig træner og finansøkonom. Har været professionel soldat i forsvaret. Er bosat i Holstebro med sin kone Theveya og deres to børn.

Felix Ehn Kruhøffer

Anlægsarbejder

Bor i Ringsted og opvokset i Faxe Ladeplads. Kæreste med Freja
Felix var ungdomsroer i roklubben Viking og er uddannet inden for træning.

Gus Barton

Fysisk Træner

Gus er uddannet i sportsvidenskab og har sejlet på af Atlanterhavet 2 gange. Gus har siden 2014 arbejdet med idræts folk og high performance udøvere.

Lasse Wulf Hansen

Pratisk træner

Lasse roede over Atlanterhavet for første gang i 2018. Sammen med sin partner vandt han parklassen i det års løb med en krydsningstid på 49 dag.

SLEIPNER

Antal ro sæder: 3
Total længde 9.60m
Brede 1.75m
Total højde: 1.78m
Konstruktion: Carbon og glasfiber