SKAL DU MED PÅ REJSEN?

Bording Erhvervspark er allerede fyldt med en lang række spændende iværksættere, men vi har stadige ledige pladser. Er det din?

Du er altid velkommen til et kig forbi for at se faciliteterne og snuse til atmosfæren. Det er helt uforpligtende og vi gi´r en kop kaffe.

BOOK EN FREMVISNING

BEBOERNE I BORDING ERHVERVSPARK

FLESHOP

FLeshop er en dansk webshop, der sælger brugte bærbare og stationære computere i kendte mærker, som Lenovo og Apple til knivskarpe priser. Det er både godt for miljøet og for pengepungen.

GREENLAPTOPS

Jeg hedder Anders Frausing Larsen og jeg driver Greenlaptops helt alene, så det er mig I ser og skriver med hver gang. Formålet er at give mine kunder knivskarpe priser og en kanon service. Vi bytter med et smil.

TEXSTILE LOGISTICS

Vi håndtere flere forskellige kunder med op til 1 million stk til udsending hvert år. Boozt, Zalando, ASOS, Magasin, TJX med flere er key acconts som blot er en del af vores dagligdag, som vi håndtere for alle vores kunder.

GLAS OG FLASKER

GlasogFlasker.dk er en dansk grossistvirksomhed med hovedsæde i Ølgod ErhvervsPark. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af glasemballage og flasker til lave engrospriser.

BF 12

I over 40 år har vi arbejdet med træ på Fabriksvej 12 i Bording. I begyndelsen fremstillede vi møbler og låger i fyrretræ, og som trenden skiftede, kom hårdttræ og MDF til i produktionen

BANDHOLMS FODTERAPI

Bandsholm’s Fodterapi tilbyder forskellige former for fodbehandlinger. Herunder: alm. fodbehandling, delbehandling, bøjlebehandling, kinesisk fodmassage og indlæg m.m

CLIC

Idéen til vores møbler opstod, da manden bag clic, Mike Fabricius, i 1999 ikke kunne finde et gennemtænkt møbel i høj kvalitet, som ville opfylde hans behov for at præsentere sine Hifi produkter.

MINIMUM

Hvad der startede som en enkelt butik i Aarhus i 1997 har i dag udviklet sig til et internationalt modebrand. Minimum er resultatet af vores passion for at designe tøj med øje for kvalitet og pasform.

EGELYS

Egelys tilbyder et bredt sortiment af levende lys til både private og erhverv. Virksomheden er bl.a. kendt for sine glas- og bloklys, der findes et utal af steder inden for hotel- og restaurationsbranchen i Danmark.

DELTA SECURITY

Delta Security er et landsdækkende vagtfirma, der leverer vagter til mange typer af sikringsopgaver. Ejeren Christian Brink har flere års erfaring som vagt, og har bl.a. arbejdet som vagtansvarlig på DFDS.

WÜRTZ DESIGN

Würtz Design beskæftiger sig med en bred vifte af grafisk design. Kunderne varierer fra etablerede firmaer og iværksættere til små private kunder. Kig forbi webshoppen og find inspiration til dit næste design.

QUOOKER

Siden ingeniør Henri Peteri opfandt Quooker tilbage i 1970, har fokus været at producere og levere innovative produkter i en uovertruffen kvalitet, som gør hverdagen lidt nemmere.

Bording ErhvervsPark
Fabriksvej 20
7441 Bording

Tel: +45 22 19 31 13
Email: info@bordingep.dk