MANGLER DU ET STED AT GØRE DINE KULINARISKE IDÉER TIL VIRKELIG?


Så har vi måske det perfekte lejemål til dig. Hos Bording ErhvervsPark kan du leje et flot og velindrettet industrikøkken med kølerum, faste skabe, opvaskemaskine og industriovn.

Flot og velindrettet industrikøkken til mange koncepter udlejes i Bording ErhvervsPark

Går du og drømmer om at starte egen cateringvirksomhed, kokkeskole, madlavningskursus, socialøkonomiske virksomhed eller et andet spændende koncept, så har vi måske de helt rigtige lokaler til dig.


Vores storkøkken på 48,5 m2 har gennem en årrække været anvendt som kantineordning for en af Skandinaviens førende køkkenproducenter med ca. 250 medarbejdere. Lejemålet er indrettet med kølerum, køleskabe, faste skabe, komfur, opvaskemaskine og industriovn. Der vil også være mulighed for at leje de tilhørende selskabslokaler, så det samlede antal kvadratmeter kommer op på ca. 500 m2. Vores lejere tæller både store tekstilvirksomheder, mellemstore produktionsvirksomheder og mindre selvstændige erhvervsdrivende. En kommende lejer kan med fordel tilbyde frokostordning til husets beboere og nabovirksomheder i området samt forplejning i forbindelse med møder og arrangementer i Bording ErhvervsPark.


Fordele ved at leje vores industrikøkken i Bording ErhvervsPark

  • Egen personaleindgang og gratis parkering lige ved døren
  • Optimal placering tæt på Ikast, Herning og Silkeborg
  • Mulighed for leje af festlokaler/kantine
  • Inventar medfølger efter aftale


Læs mere om Bording ErhvervsPark i vores informationsbrochure her.


Hvis du kan se dig selv som lejer i vores erhvervspark, så er du velkommen til at kontakte vores daglige leder Casper Rudnicki på mobil: +45 22 19 31 13 eller via formularen herunder. Han viser gerne vores erhvervspark frem, så du får en fornemmelse af hele huset.