ER DU FLEXITAR ELLER VIL DU HELLERE HAVE FAST PLADS?


Et eller andet sted skal du jo starte. Et godt bud er med et skrivebord hos Bording Erhvervspark. Her bliver du del af et inspirerende iværksættermiljø og nyder godt af stordriftsfordelene fra dag ét.

Lej et fast skrivebord eller en flexplads

- og udlev iværksætterdrømmen hos os

Går du og drømmer om at starte egen virksomhed, men ikke er helt klar til at få dit eget kontor endnu? Så lej et fast skrivebord eller en flexplads i Bording ErhvervsPark. Med en skrivebordsplads i vores iværksættermiljø får du chancen for at udvikle din forretning sammen med andre ligesindede, der har stået i samme situation som dig selv.

 

Som lejer lejer i vores erhvervspark kommer du bl.a. til at dele adresse med et vagtfirma, en IT-webshop og en fodterapeut samt store tekstil- og produktionsvirksomheder. Så uanset om du lejer et fast skrivebord eller en flexplads, får du adgang til fællesarealer og services på lige fod med de øvrige lejere, herunder navn/logo på vores hjemmeside, kaffeautomat og mødefaciliteter. Vores ejendomsadministrator og vicevært står også klar til at hjælpe dig, hvis du fx har brug for hjælp til opsætning af din WIFI-forbindelse eller printer. Har du behov for at leje et kontor i takt med at din virksomhed udvikler sig, så kan vores ejendomsadministrator og forretningsudvikler hjælpe dig med at finde en løsning, der matcher dine ønsker og behov.


En perfekt mulighed til dig, der ønsker faglig sparring og netværk i dagligdagen. Priser fra 750 kr. ex. moms.


NB! Internet, el, vand og varme er indkluderet i huslejen.


Fordele ved at leje et skrivebord/flexplads i Bording ErhvervsPark

  • Plads til at udvikle din virksomhed i professionelle rammer
  • Mulighed for leje af palleplads i vores lagerhal
  • Adgang til mødelokaler for op til 20 personer
  • Gratis parkering lige ved døren
  • Samvær, faglig sparring og netværk med andre virksomheder


Læs mere om Bording ErhvervsPark i vores informationsbrochure her.


Hvis du kan se dig selv som lejer i vores erhvervspark, så er du velkommen til at kontakte vores daglige leder Casper Rudnicki på mobil: +45 22 19 31 13 eller via formularen herunder. Han viser gerne vores erhvervspark frem, så du får en fornemmelse af hele huset.


Skrivebordsplads (2)
image00026_optimized
Skrivebordsplads (3)
reception_005_optimized
ejendommen_008_optimized