DU SÆTTER TAKTEN


Bording Erhvervspark ønsker at følge dig og din virksomhedsudvikling, så langt som muligt. Derfor har vi skabt et hus med plads til at vokse.

Du lejer det størrelse kontor du har brug for nu. Når du får brug for mere plads finder vi det.

Lej et kontor med plads til 9-10 personer

- og udvikl din virksomhed sammen med os

Velindrettet erhvervslejemål på 104 m2 med chefkontor, møderum, kontor, lager og mulighed for etablering af egen hovedindgang. Bording ErhvervsPark har fornøjelsen af at tilbyde dette spændende kontor, der passer godt til virksomheden med store vækstambitioner og ønske om at skabe et solidt kundegrundlag i Region Midtjylland.


Som lejer i vores erhvervspark kommer du bl.a. til at dele adresse med en IT-webshop. et vagtfirma og en fodterapeut samt store tekstil- og produktionsvirksomheder. Vores lejemål er umøblerede, så I vil i høj grad selv kunne bestemme indretningen af det nye kontor. Kontorstole, skriveborde og øvrigt inventar kan lånes efter først-til-mølle-princippet. Vores ejendomsfunktionær og vicevært står klar til at hjælpe jer, hvis I har praktiske spørgsmål eller hvis der er noget, som ikke fungerer i lejemålet. Har I behov for mere plads i takt med at virksomheden vokser sig større, så kan vores ejendomsadministrator og forretningsudvikler også tilbyde at sammensætte en løsning, der har til formål at understøtte virksomhedens fortsatte udvikling. 


NB! Internet, el, vand og varme er inkluderet i huslejen.


Fordele ved at leje et kontor i Bording ErhvervsPark

  • Samvær, faglig sparring og netværk med andre virksomheder
  • Adgang til mødelokaler for op til 20 personer
  • Gratis parkering lige ved døren
  • Hjælp til etablering, daglig drift og videreudvikling af din virksomhed
  • Tilbud om faglig 1:1 sparring med vores forretningsudviklere


Læs mere om Bording ErhvervsPark i vores informationsbrochure her.


Hvis I kan se jer selv som lejer i vores erhvervspark, så er du velkommen til at kontakte vores daglige leder Casper Rudnicki på mobil: +45 22 19 31 13 eller via formularen herunder. Han viser gerne vores erhvervspark frem, så du får en fornemmelse af hele huset.


image00005_optimized
image00016_optimized
image00011_optimized
image00026_optimized