HAR DU BRUG FOR MERE END ET SKRIVEBORD?


Hos Bording Erhvervspark har vi unikke forhold med masser af plads til både kontor, lager og produktion. Det finder du ikke mange steder.

Lej et kontor med plads til 5-6 personer

- og vækst din forretning i professionelle rammer

Fleksibelt kontor på 55 m2 med godt lysindfald til mindre virksomhed med vækstambitioner. Bording ErhvervsPark har fornøjelsen af at tilbyde dette indretningsvenlige kontor, der passer perfekt til virksomheden med udvidelsesplaner eller iværksætteren, der ønsker at arbejde i et co-workingmiljø med fokus på faglig sparring og netværk.

 

Som lejer i vores erhvervspark kommer du bl.a. til at dele adresse med en fodterapeut, et vagtfirma og en IT-webshop samt store tekstil- og produktionsvirksomheder. Vores lejemål er umøblerede, så du vil i den grad selv kunne bestemme indretningen af dit nye kontor. Det er således muligt at opdele lejemålet i flere sektioner, så der kan blive plads til chefkontor eller møderum. Kontorstole, skriveborde og øvrigt inventar kan lånes efter først-til-mølle-princippet. Vores ejendomsfunktionær og vicevært står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller der er noget, som ikke fungerer i lejemålet. Har du behov for mere plads i takt med at din virksomhed vokser sig større, så tilbyder vores ejendomsadministrator og forretningsudvikler at finde en løsning, der matcher dine fremtidige vækstambitioner.


Et attraktivt kontor til den mindre virksomhed. Tæt på Ikast, Herning og Silkeborg.


NB! Internet, el, vand og varme er indkluderet i huslejen.


Fordele ved at leje et kontor i Bording ErhvervsPark

  • Plads til at udvikle din virksomhed i professionelle rammer
  • Mulighed for leje af palleplads i vores lagerhal
  • Adgang til mødelokaler for op til 20 personer
  • Gratis parkering lige ved døren
  • Samvær, faglig sparring og netværk med andre virksomheder


Læs mere om Bording ErhvervsPark i vores informationsbrochure her.


Hvis du kan se dig selv som lejer i vores erhvervspark, så er du velkommen til at kontakte vores daglige leder Casper Rudnicki på mobil: +45 22 19 31 13 eller via formularen herunder. Han viser gerne vores erhvervspark frem, så du får en fornemmelse af hele huset.


kontor_04_optimized
moederum_001_optimized
kontor_009_optimized
reception_005_optimized
ejendommen_008_optimized