DU SÆTTER TAKTEN


Bording Erhvervspark ønsker at følge dig og din virksomhedsudvikling, så langt som muligt. Derfor har vi skabt et hus med plads til at vokse.

Du lejer det størrelse kontor du har brug for nu. Når du får brug for mere plads finder vi det.

Lej dit eget kontor med plads til 1-2 personer

- og bliv en del af et dynamisk kontorfællesskab

Er du iværksætter og er pladsen på hjemmekontoret blevet for trang? Så har vi den helt rigtige løsning til dig. Ved at leje en kontorplads i Bording ErhvervsPark kan du udvikle din virksomhed i professionelle rammer. Du får også adgang til samvær, faglig sparring og netværk med andre virksomheder, som har prøvet at stå i samme situation som dig selv.

 

Dette lyse og indflytningsklare kontor på 22 m2 henvender sig til iværksætteren eller enkeltmandsvirksomheden, men kan også bruges som sattelitkontor for virksomheder med flere afdelinger. Som lejer i vores hus kommer du bl.a. til at dele adresse med en fodterapeut, et vagtfirma og en IT-webshop samt store tekstil- og produktionsvirksomheder. Vores lejemål er umøblerede, så du vil i høj grad selv kunne bestemme indretningen af dit nye kontor. Vi har dog enkelte hæve-sænkeborde, kontorstole og reoler, der kan lånes efter først-til-mølle-princippet. Vores ejendomsfunktionær og vicevært står klar til at hjælpe dig, hvis der er noget, som ikke fungerer i dit lejemål. Har du behov for flere kvadratmeter i takt med at din virksomhed udvikler sig, så tilbyder vores ejendomsadministrator og forretningsudvikler også at sammensætte en løsning, så du fortsat kan vækste din forretning i Bording ErhvervsPark.  


NB! Internet, el, vand og varme er inkluderet i huslejen.


Fordele ved at leje et kontor i Bording ErhvervsPark

  • Mulighed for at vækste din forretning i professionelle rammer
  • Adgang til mødelokaler for op til 20 personer
  • Gratis parkering lige ved døren
  • Tilbud om faglig 1:1 sparring med vores forretningsudviklere
  • Samvær, faglig sparring og netværk med andre virksomheder


Læs mere om Bording ErhvervsPark i vores informationsbrochure her.


Hvis du kan se dig selv som lejer i vores erhvervspark, så er du velkommen til at kontakte vores daglige leder Casper Rudnicki på mobil: +45 22 19 31 13 eller via formularen herunder. Han viser gerne vores erhvervspark frem, så du får en fornemmelse af hele huset.


hvidberg-(1)_optimized
hvidberg-(4)_optimized
hvidberg-(3)_optimized
hvidberg-(5)_optimized